måndag 11 juli 2016

Tekniska problem med bloggen

Jag upptäckte att något hänt med bilderna och texten på bloggen, detta utan att jag ens varit  inloggad så jag känner mig helt oskyldig till det inträffade.

Samtliga bilder som inte är i full storlek har flyttat sig till vänstermarginalen, samtidigt har avståndet mellan bilderna ökat och avståndet mellan text och bild har också ökat.

När jag går in och kollar utkast ser det alldeles okej ut och då går det inte heller att redigera. Det ser ut som om det hänt på samtliga inlägg i bloggen.

Jag är fullständigt oteknisk när det gäller datorer men är det någon som vet vad som kan ha hänt och om jag kan fixa det själv på ett enkelt sätt? Annars för jag föra in datorn till någon expert.

10 kommentarer:

 1. Minullakin kuvat ovat itsellään siirtyneet vasempaan reunaan. Taitaapi olla joku vika Bloggerissa. Toivottavasti palautuvat ennalleen kun odotellaan...

  SvaraRadera
 2. Hej Gunilla

  Tror problemen ligger hos blogger/blogspot. Din dator har inget med detta att göra!
  De verkar vara igång med en större omprogramering av allt det som ligger bakom det vi ser.
  Jag ville ge dem ett par dagar och se om det inte blir ok igen...

  Allt gott härifrån

  SvaraRadera
 3. Jeg har ikke oplevet det problem, du beskriver, men synes som Karsten, at det mere ligner et bloggerproblem end et computerproblem.

  SvaraRadera
 4. Hej Gunilla!
  Upptäckte samma sak, utan att jag postat något nytt. Alla bilder ligger längs vänsterkanten, på tidigare inlägg. Jag tänker avvakta och se om det löser sig.
  Ha det bra /Marika

  SvaraRadera
 5. Ja, jeg tror/ vet at blogger har store problemer. Jeg har ikke opplevd det du sier, men jeg får ikke mine bligginnlegg frem før det har gått mange timer. Jeg postet et innlegg 08.15 i dag og det synes pr. nå ennå ikke på blogglistene :(
  De må gjøre noe med alle disse problemene!

  Klem

  SvaraRadera
 6. När jag tittar in här så ser allt helt ok ut. Inget konstigt alls.
  /Anja

  SvaraRadera
 7. Hej igen Gunilla!
  Jag gick in på blogger helpforum, det finns en hel del frågor om detta fenomen. Finns ett svar där man kan anpassa mallen med en kod.
  Det fungerade för mig.
  mvh Marika

  SvaraRadera
 8. Så tråkigt. Jag är oxå tekniskt okunnig, men ha ändå lyckats lösa de problem som nån gång uppstått. Endera genom tips av bloggkompisar eller så har jag väntat ut problemet. Just det problem du nu råkat ut för har jag inte mött förr. Hoppas att det snabbt löser sig. I morgon får du besök av två förväntansfulla damer.

  SvaraRadera
 9. Tack snälla ni för responsen! Det kändes omgående mycket bättre när jag förstod att felet inte låg här. Nu ser det ut som om det rättat till sig, tack och lov så slipper jag försöka med något som jag definitivt inte behärskar.

  SvaraRadera
 10. Kommentartest!

  SvaraRadera