onsdag 18 maj 2016

En annan del av trädgården

Vägen till en sittplats..


Vägen bort..


16 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder! Det är så vackert nu när allt är så fräscht grönt. Ormbunkarna, hostorna och prydnadsgräsen som är på väg upp är nästan finast av allt.
  Kram Nora

  SvaraRadera
 2. Fin sti - den er rolig og samtidig meget varieret. Jeg gætter på, at de store sten har været medbestemmende for, hvor stien har fået lov til at sno sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt Marie, de stora stenarna flyttar man inte på så då gäller det att hitta omvägar så man kan passera. Här var bara skog och stenig mark när vi började gräva oss fram.

   Radera
 3. Utrolig smukt! Hvor er det hele velholdt og planterne er så fint sat sammen. Her ville jeg kunne drømme i dagevis.

  Hilsen Elna

  SvaraRadera
 4. Hej Gunilla

  Imponerande - Man får lust till att slå sig ner -
  Vad är det du har blommande så fint på den stora sten?

  Ha en trevlig dag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bakom bänken blommar R. `Princess Anne´ men du menar kanske den vitblommande rosenbräckan på stenen. Det är en alldeles vanlig Saxifraga arendsii gruppen, sådana som brukar säljas som lockvaror på våren. De går alldeles utmärkt att plantera bland mossan på stenar, gärna lite skuggig plats så klara de sig alldeles utmärkt.

   Radera
 5. Vacker väg, vacker sittplats. Ja, en fantastiskt vacker trädgård. Jag älskar mossbeklädda stenar. Jag får en känsla av att vara på plats när jag drunknar i dina bilder

  SvaraRadera
 6. Ser så lugnt och fridfullt ut, där slår man sig gärna ner.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 7. För femtioelfte gången stönar jag av avund när jag ser era superfina stengångar! Måste visa detta för min gubbe när han väl beslutar sig för att trappa ner sin konsultverksamhet. Tyvärr är han extremt efterfrågad, inte illa för en 70-plussare, men i alla fall. Nu behövs han här och det han tjänar tar ändå skatteverket...
  Allt gott!/Laila

  SvaraRadera
 8. Jeg har så stor sans for trädgården din Gunilla! Den er så naturlig og veletablert. Som om den alltid skulle vært der, men samtidig så velplanert at det hele ser både tilfeldig og naturlig ut. Og DET er en skikkelig kunst å lykkes med i en hage! :-)
  Ha en fortsatt riktig fin dag.
  Stein

  SvaraRadera
 9. Hei Gunilla!
  Det er så fascinerende å se dette. Vakkert og spennende. Det foregår så mye på begge sider av hagegangen.
  Ha det godt! Anne

  SvaraRadera
 10. Älskar de vackra stenlagda gångarna. Man får verkligen lust att vandra fram längst stigen för att se vad som finns där framme.
  Trevlig helg!
  Titti

  SvaraRadera
 11. Så vakkert det er hos deg! Bregnene som ruller seg ut er så fine nå på våren. Grønnfargen er helt nyde,ig :)

  Klem!

  SvaraRadera
 12. Är så förälskad i dina slingrande gångar, där mossan fyller ut i kanterna och de olika materialen som möter varandra. Antar att du lägger mycket jobb på att hålla fogarna rena från gräs och frösådder.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 13. Kul att se vyer av trädgården. Behöver jag säga det igen att jag gillar mossan på stenarna? Ja det gör jag verkligen!Superfint :)
  Njut i massor!

  SvaraRadera
 14. Å, så vackert! Mystisk skog, det vackraste som finns! Och gångarna!
  Som jag drömmer om att få bort mina gräsgångar! Men jag har grävt bort tillräckligt mycket gräsmatta för att inse att det vore ett för stort äpple för mig själv och jag får inte med mannen. Jag blir alldeles lugn och nöjd med livet när jag ser på dina bilder. Ren terapi.
  Marta

  SvaraRadera