lördag 20 september 2014

Torvblock - funktionellt och prydligt!

Nu är kanten klar och vi valde torvblock, inte de allra största utan modell mindre. Maken har sågat och passat ihop blocken och nu är det bara att börja fylla rabatten. Hittade två stenar som så lämpligt passade att sätta i ena kanten utanför rabatten och där skapades en liten plats för plantering av ett litet barrträd kanske? Jag gillar att plantera utanför det förväntade...3 kommentarer:

 1. Va snyggt det blev! Vi sågade tyvärr inte till våra torvblock när vi gjorde våtbäddarna i våras, jag ångrar det lite nu men förhoppningsvis blir det bra efterhand som mossan växer till sig på dem. Skall bli spännande att se hur det blir när ni har planterat här!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej. Full fart i trädgården som vanligt. Det är trevligt att se er trädgård förändras och utvecklas. Lycka till. I morgon lär hösten börja har jag hört. 40 mm regn på ett dygn. Dags att ta fram regnkläderna. /Håkan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hej Håkan!

   Ja, förnuftet säger att vi borde hejda oss men hur går man då tillväga? Det är ju så kul...

   Nu regnar det precis som utlovat, lite senkommet onekligen men det är bara att tacka för regnet, torkan har varit förfärlig denna sommar och höst.

   Radera