torsdag 18 juli 2013

Vårt woodland växer..

Just nu ser det ut som en byggarbetsplats men det kommer att ordna sig så småningom. Dethär är vad som ger mig lust och fyller på energin, skapandet och problemlösningar som när just den stenen som nyss grävdes upp ur marken plötsligt passade in på detdär krångliga stället.

Ett sånt här område går aldrig att planera i detalj förrän man har grävt ut och rensat. Det finns alltid någon sten som inte går att flytta med handkraft eller någon stubbe som får byggas in på något sätt. Gångar skall också planeras in så man kan ta sig runt och till planteringarna. Nu blev det en liten rabatt längst fram och bakom skall vi anlägga en större plantering, det blir dubbla torvblock på höjden i hela den kanten.

Nu är det så torrt så vi kan inte börja fylla med torv eftersom den behöver vara våt och vi har egen brunn som vi får nog ransonera med vattnet.

Med hopp om regn!

4 kommentarer:

 1. Margareta i Umeå18 juli 2013 kl. 11:21

  Vilket arbete! Men samtidigt facinerande att följa. Ni är sååå duktiga och har fin känsla för naturen och dom möjligheter den bjuder på.
  Det ska bli spännande att få se detta live nästa sommar.
  Ville du ha en planta av Disporum flavum, hundbär?

  SvaraRadera
 2. Det blir snyggt som vanligt med alla fina mossiga stenar. Spännande att få se vad du planterar så småningom. Ha det bra/Carita

  SvaraRadera