lördag 28 juni 2014

Från grusparti till woodland

En runda med kameran i morse då jag bara gick runt och klickade. Regntunga skyar, bilderna blir mörka men det blev ändå en liten kavalkad över lite olika trädgårdsmiljöer med tillhörande växter.

  3 kommentarer:

 1. Jättefina bilder! Extra roligt när jag har haft förmånen att få besöka er trädgård och vet hur helheten ser ut också.
  Ni är så otroligt duktiga på att skapa miljöer - där har jag MYCKET att lära. Hoppas du har några tips att dela med dig av när ni kommer hit sedan!
  Fortsatt trevlig helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ni har såå vackert och estetiskt genomtänkt i er trädgård. Riktigt inspirerande. Jag hade förmånen att se er trädgård på riktigt i fjol.
  Den där kuddmossan kan jag inte se mig mätt på - drömmen är att någon gång få äga en klump.
  Tack för allt vi får ta del av.
  Mvh Maj -Britt - Finlandssvenskan

  SvaraRadera
 3. Den oregelbundna bänken är helt fantastiskt snygg - sån skulle man ha! Själv har jag en nästan helt murken rak träbänk som är gjord på ett stålunderrede. Nu är väl bänken kanske 25-30 år och ingen vågar längre sätta sig på den, så bräderna måste bytas. Jag har satt mig emot det länge för den är så vackert åldrad, men nu finns ingen återvändo. Fast min gubbe gillar inte att jobba med trä, så det dröjer nog.....
  Sen läste jag tillbaka och såg vad du tyckte om jättevallmo - och jag håller verkligen med -även om mina vita med svartlila mitt står lite längre. Ända upp till ett par veckor faktiskt. Men dom växer i en pallkrage och efter blomning klipper jag ner dom och dagliljorna runt om tar över helt, så där är dom OK.
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera